Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 15 de novembre del 2011

THE ENERGY PARTYS II edition


Aquí teniu una petita mostra de lo que us espera divendres a la nit, so i ritmes espectaculars LIVE  dels ;  Laughing Buddha, clica l'enllaç i pots veure un video espectacular d'aquest grup.
http://www.myspace.com/laughing_buddha/videos/video/31113112

MUSICA PER RELAXAR-TE


Que millor per relaxar-te que una bona sessió de musica tranquil·la chill-out, aquesta sessió la vaig enregistra aquest estiu a l’illa d’Eivissa, quan el sol es posava per l’horitzó, es el moment màgic de gaudir d’aquests meravellosos sons.  
Aquí teniu l'enllaç per poder escoltar-la.
   http://www.mixcloud.com/joan-olle/ibiza-project-chill/

Tambe la pots descarrega en aquest enllaç i la podres tenir el teu ordinador per escoltarla quan tu vulguis.

http://www.megaupload.com/?d=RUIPQ2BD
 

 

diumenge, 30 d’octubre del 2011

MIX GOA-TRANCE

 Aqui us he penjat un mix goa-trance, te dos enllaços, un per escolta la sessio i un altre per descarregar-la, espero que sigui del vostre gust.


http://www.mixcloud.com/track/nowhere-dj/thenewmixok/

http://www.fileserve.com/file/gpsyAEf/The new mix.By Nowhere Dj._01.mp3

SESSIO TECHNO-POP

Aquesta es una sessió de techno-pop, va ser grabada a la sala ANEM-HI de cubelles, esta feta amb temas molt bons, sobretot per als nostalgics dels anys 80. Sota tenim un enllaç per poder escoltarla, espero que sigui del vostre gust, tambe teniu la opcio de descarrega per si la voleu tindre en el vostre ordinador.

http://soundcloud.com/bigvitx/nowhere-dj-sesion-techno-pop-fiesta-night-sessions-sala-anem-hi-14-05-2010

dissabte, 29 d’octubre del 2011

L'APASIONANT MON DELS Djs.



Dins de l’ampli món que envolta la música trobem els discjockeys. Són artistes o músics que darrera d’uns reproductors musicals i un mesclador reprodueixen i enllacen les cançons. Els bons discjockeys tenen cura d’enllaçar les cançons, una rere  l’altre intentant que no es noti el canvi de cançó. Sempre tenen que procurar que el compàs musical es mantingui igualat i sobretot que no decaigui el ritme de la música a la pista de ball perquè la gent pugui gaudir de les seves sessions musicals.
Avui en dia, trobem molts tipus de d’estils musicals; Cada discjokey  fa una selecció acurada de la música que li agrada, que pot ser des del hip-hop, el techno, el House, el trance o inclús la música chill-out.
Cada discjockey té el seu estil personal de punxar música si be, cadascú utilitza diferents mètodes i n’hi ha alguns djs que fan servir els vells giradiscs amb la nostàlgia que proporciona el so dels seus vinils. N’hi ha de més moderns que utilitzen els cd’s i últimament el mètode per punxar música més utilitzat és el de las controladores digitals, ja que amb aquest es pot fer servir l’ordinador com a mètode d’ emmagatzematge de les cançons i en ell, es poden portar, al moment de punxar, gran varietat de temes musicals.
El meu sobrenom quan faig de dj és Nowhere Dj. Punxo des d’estils com el techno-pop, fins a chill-out, passant pel goa i el techno. La veritat és que tot aquest món dels disjockeys m’apassiona molt i, tot i ser un dj aficionat, he punxat en molts llocs com discoteques, pubs, festes majors i algunes festes privades. La sensació que se’t queda al veure ballar tota la gent al ritme que tu marques és indescriptible.
En diferents entrades del blog aniré deixant enllaços ha on podreu escoltar alguna sessió meva, també deixaré enllaços on us podeu descarrega les sessions.


Aqui us deixo un video d'un dels meus dj preferits "Richie Hawtin"